Privé chauffeur voor elk soort verplaatsing

MC Taxi Service zorgt voor een vlot en veilig transport, zowel voor uw persoonlijke goederen als wanneer u of uw gasten gebruik willen maken van een privé chauffeur. Vanuit Verrebroek staat het taxibedrijf in voor alle nationaal en internationaal transport, waaronder ook luchthavenvervoer en diverse koerierdiensten.

Vervoer met of zonder bagage

Ongeacht de manier waarop u reist, of u reist voor privé doeleinden of met een zakelijke bestemming… bij MC Taxi Service kunt u rekenen op een flexibele service, net zoals u op dat moment nodig heeft. Reist u met of zonder bagage, alleen of met meerdere mensen: MC Taxi Service zorgt voor een correcte, stipte en vlotte afhandeling van bestemming A tot en met bestemming B.

Goed uitgerust wagenpark

Gedurende uw vervoer is de veiligheid van u en uw gasten de grootste prioriteit voor MC Taxi Service. Daarom besteedt het taxibedrijf veel aandacht aan een goed onderhoud van het wagenpark, zodat dit steeds conform is met alle veiligheidsnormen én perfect kan voldoen aan uw comfort. En wanneer het over veiligheid gaat, mag de service van MC Taxi Service als privé chauffeur voor BOB-gelegenheden niet ontbreken: met een tweede chauffeur worden u en uw wagen opgehaald, waarna u en uw wagen weer veilig en wel thuis afgezet worden.

Wenst u graag een reservatie te maken of heeft u vragen over de mogelijkheden voor personenvervoer of de koerierdienst? Laat dan gerust een bericht na via het contactformulier en u wordt spoedig geholpen door Mike en Cynthia van MC Taxi Service in Verrebroek.